Programma


 

 

 

 

 

 

VRIJDAG 8 JUNI

80s 90s – Grote Markt
The Hague Rainbow Festival begint officieel op zaterdag 9 juni.
Voor de mensen die niet kunnen wachten zal de Grote Markt op vrijdag 8 juni al een beetje classic “roze” kleuren! De populaire 80’s 90’s party van de Boterwaag zal zich namelijk naar het buiten podium op de Grote Markt verplaatsen. Waar we heerlijk kunnen dansen op al die ouwe nummers waar we zoveel memories bij hebben.
Om 21.00u hebben we ook nog een live optreden van de Haagse meidengroep Sugarlips, dus dat mag je helemaal niet missen!

Datum: vrijdag 8 juni
Tijd: 20:00u – 23:00u
Locatie: Podium Grote Markt, Den Haag

Pre-Party Rootz
Vanaf 23:00u zal er een pre-party worden gehouden in café de Rootz. Onze drags zullen voor een feestelijke start zorgen, waarna we nog doorgaan tot in de late uurtjes!
De perfecte start van je weekend en natuurlijk The Hague Rainbow Festival 2018.

Datum: vrijdag 8 juni
Tijd: 23:00u – 04:00u
Locatie: Café Rootz Grote Marktstraat, Den Haag

ZATERDAG 9 JUNI

De officiële start van The Hague Rainbow festival 2018!
Op zaterdag 9 juni starten we met de Pride Walk en zijn er 2 podia, namelijk op de Grote Markt en op het terrein bij de Grote Kerk!

The Hague Pride Walk
Op zaterdag 9 juni zal een stoet van het Internationale Homomonument op het Malieveld (Koekamp) naar de Grote Markt lopen, om aandacht te vragen voor seksuele diversiteit en homoacceptatie.
De Pride Walk The Hague is een initiatief van COC-Haaglanden. Tevens bedoelt om de lesbische, homoseksuele, bisekseksuele en transgender (LHBT) gemeenschap in de stad zichtbaarder te maken.
De aanvang is om 13.00 uur bij het Internationale Homomonument op het Malieveld (Koekamp) waar verschillende sprekers iets zullen zeggen over diversiteit. Om 14.00 uur wordt het startsein gegeven voor de echte Pride Walk.

Datum: zaterdag 9 juni
Tijd: 13:00u – 16:00u
Locatie: Start Koekamp – einde Grote Markt, Den Haag

Podium Grote Markt

Officiële  opening Grote Markt
De mainstage van The Hague Rainbow Festival 2018. Met optredens van bekende artiesten en DJ’s. De presentatie is dit jaar opnieuw in handen van Antje Monteiro. De officiële opening zal om 17:00u plaatsvinden.
We kunnen al een gedeelte van de programmering verklappen!

Onder andere optredens van:
Rox,
Jordan Roy
Antje Monteiro
en OG3NE!

Datum: zaterdag 9 juni
Tijd: 16:00u – 23:00u
Locatie: Podium Grote Markt, Den Haag

Artiesten: OG3NE, Antje Monteiro, Jordan Roy, ROX
DJ’s: Leon, Klitteband, MayDay

 

THRF – The Official Afterparty

Zaterdag 9 juni sluiten we The Hague Rainbow Festival groots en feestelijk af in de grootste club van Den Haag “het PAARD!” De ideale plek waar we al onze feesten deze avond onder één dak zullen geven!

Met natuurlijk het oudste en bekendste feestje MANJEFIEK in de grote zaal van het Paard. Deze XXL editie, pakken we op alle fronten extra uit!
Vanzelfsprekend mag voormalig radio 538 dj BARRY PAF niet ontbreken achter de draaitafel. Daarnaast zullen diva MAYDAY en DJ STENNIS er samen met de gehele kleurrijke Manjefiek-crew voor zorgen dat jij lekker los kan gaan!

Door de boxen van de kleine zaal zal deze avond heerlijke Progressive en Circuit House knallen. MASH UP zal deze avond namelijk de zaal hosten met een speciale BLACK BOX editie! Voor deze editie hebben wij uit Frankrijk DJ KARL KAY uitgenodigd die door heel Europa al naam heeft gemaakt en zijn stempel heeft verdiend in de scene! Evenals onze resident DJ INSHANE die er natuurlijk deze editie ook weer bij is. Uiteraard mogen de sexy dansers niet ontbreken die, in underwear by The BodyWearStore, hun moves zullen laten zien!

Voor de vrouwen hebben wij op het 2e balkon in de grote zaal een Woman Only Area ingericht die deze avond zal worden gehost door Dare & LipStick! Wat daar allemaal gaat gebeuren blijft nog een verassing.

Kortom een feestje dat je niet mag missen en de perfecte afsluiting van The Hague Rainbow Festival 2018!

THRF – The Official Afterparty
Zaterdag 9 juni 2018
Paard, Prinsegracht 12, Den Haag
Aanvang: 23:00u tot 04:30u

Manjefiek XXL: Barry Paf, Mayday, DJ Stennis
Mash Up – Black Box: Karl Kay, Inshane
Woman Only Area: Hosted by Dare & Lipstick

Tickets Online via CHIPTA:
Press HERE

Earlybird: € 10,-   SOLD OUT!
Regular Ticket: € 15,-
Door: € 20,-