Kick- Off THRF

9 juni 2017
@17.00u

UNO - Grote Markt

The Hague Rainbow Festival
2017

Vrijdag 9 juni – 17:00u
We starten met een openingsborrel voor diverse deelnemende organisaties, zoals Camppink, het internationale Gay Beachvolleyball Tournament dat dit zelfde weekend op Kijkduin gespeeld wordt en ook heeft gezorgd voor het Gay Badminton Tournament dit zelfde weekend!
Vrder zijn aanwezig natuurlijk de Roze Règâhs, onze eigen roze ADO supportersvereniging, en Hangout070 welke de organisatie van de eerste haagse Pride Walk op zich hebben genomen!
Ook zijn er vertegenwoordigers van alle gay horeca-gelegenheden in de stad, PLONS – de LHBT zwemvereniging van de regio Haaglanden, GSA – the Gay Straight Alliance voorlichting voor middelbare scholen, het BEYOU Café – Het jongerencafé van COC Haaglanden en de lijst zal zonder meer nog groeien de komende tijd!

Bewaren

Bewaren

DeeDee's Dollhouse

9 juni 2017
@21.00u

Uno - Grote Markt

The Hague Rainbow Festival
2017

Miss DeeDee presenteert haar Dollhouse en nodigt natuurlijk weer allemaal heerlijke vriendinnen uit om erbij te zijn!
Een prachtige avond met veel show en entertainment door de mooiste dames van het land!
Vanaf 23:00u zal Uno nooit meer hetzelfde zijn! Dragfever is in the house!
More shows, more games, more fun and even more drags! Why? Because #dragisfun 🙂

Vanaf 23:00u is het Manjefiek time!

Bewaren

Let's Kiki

9 juni 2017
@22.00u

Zèta - Grote Markt

The Hague Rainbow Festival
2017

Om 22:00u gaan we beginnen bij Zèta in het midden van de Grote Markt! Een avond met heerlijke beats, entertainment en gastvrijheid, waar iedereen zich thuis zal voelen!
Onder leiding van Miss Aligned wordt ook Zèta een avondje getooid in de kleuren van de regenboog!
We gaan lekker los tot in de late uurtjes!
Beleef het met ons mee en zorg dat je er bij bent op 9 en 10 juni!

Bewaren

Bewaren

Manjefiek XS

9 juni 2017
@24.00u

Uno - Grote Markt

The Hague Rainbow Festival
2017

MANJEFIEKManjefiek The Pre-Party!
Na afloop van DeeDee’s Dollhouse gaan we nog niet naar huis natuurlijk! Dat zou zonde zijn met zoveel moois in huis!
Daarom gaan we ook bij Uno fijntjes door, zodat we lekker heen en weer kunnen hoppen over de grotye Markt tussen Uno en Zèta!
Achter de draaitafels hebben de residents van Manjefiek een special guest uitgenodigd en dat is niemand minder dan dj MAYDAY!
Ook Amsterdam laat zich zien op THRF en daar zijn we blij mee!
Kortom de Grotemarkt wordt klaargestoomd voor de zaterdag!!

PODIUM

10 juni 2017
@16.00u

PODIUM GROTE MARKT

The Hague Rainbow Festival
2017

PODIUM-ZATERDAGHoofd evenement buiten op de Grote Markt. Een programma met verschillende dj’s zoals May Day, the G-Team, mc Divine en artiesten als Antje Monteiro, Shary-An, Irma Derby en the Dutch Diana Ross zullen er een knalfeest van maken.
Verder nog een optreden van Chrystal Conners en diverse dance-acts!
Het podium mag je niet missen op zaterdag!

MASHUP

10 juni 2017
@23.00u

De Boterwaag GM

The Hague Rainbow Festival
2017

MASHUP23:00u – MASH UP! The Official Afterparty!!
De Boterwaag wordt De Officiele Afterparty van THRF! De beats worden verzorgd door INSHANE, de upcoming DJ die nu al herkenbaar is om zijn eigen sound. Met zijn circuit, progressive, tribal beats gaat gegarandeerd het dak eraf.
De Haagse DJ BLACKFOX (Giovanni Gietel) mag natuurlijk niet ontbreken in de line up van MASH UP. Ook hij heeft een unieke stijl die omschreven kan worden als deep/vocal/tech/edgy housemusic.
LA BLANCHE, ook wel bekend als MC Divine maakt het rijtje compleet. Ze heeft al op verschillende feestjes in binnen en buitenland bewezen dat ze met haar vrolijke, herkenbare house deuntjes ook als DJ het feestje tot een ander niveau kan brengen. Gepaard met haar vocals is zij onmisbaar bij MASH UP.
Samen met flink wat entertainment en JULLIE wordt dit de perfecte afsluiting van de eerste editie van THRF!
Wees erbij om lekker door tot 04:00uin de ochtend in het mooiste etablissement aan de Grote Markt!

DARE

10 JUNI 2017
@23.00U

Hoender en Hop GM

The Hague Rainbow Festival
2017

THRF-DARE-DJ'sBen jij nieuwsgierig naar wat er nu daadwerkelijk aan het eind van de Rainbow te vinden is? Kom dan op 11 juni om 23.00 naar Hoender en Hop! Met DARE als gids zal je zoektocht op deze avond nog rijker en sensationeler worden.
Diversiteit is het toverwoord, veelzijdigheid de magie en dat alles verpakt in een sfeer van overvloed aan kleur, geur en geluid. Vette beats, zoete tunes, en een verrassende DJ line-up gaan je begeleiden
Omringd door pronk en praal aan femmes, bitches, dykes, boi’s, studs, andros, barbies , bi’s, transgenders, en queers. Gun jij jezelf deze overdaad? Durf jij gulzig te zijn? Kom dan naar het The Hague Rainbow Festival-vrouwenfeest en toon jezelf op je avontuurlijkst!
Dj’s zijn Miss T, deze elegante en trendy DJ is inmiddels bekend in de roze uitgaansscene. Velen kennen haar van DARE (resident DJ), Hof Lounge en vele andere events!
Vergezelt van DJ merel Honer die zorgt dat je danst als Beyonce, zingt als Mariah Carey, of hangend aan de bar een biertje drinkt!

MANJEFIEK XS

10 JUNI 2017
@23.00u

UNO - Grote Markt

The Hague Rainbow Festival
2017

MANJEFIEK ZATERDAG23:00u – MANJEFIEK Until Sunrise!!
Zoals voor de meesten wel gewend zijn is UNO het decor van Manjefiek! Met ons vaste dj-team Vinnie en Roberto en als support dj Rick Romijn, bekend in de ochtend van Evers staat op, die altijd bereidt is om vrijwillig zijn diensten te verlenen omdat hij het zooo gezellig vind in de scene!
Manjefiek staat gewoon voor één groot klein gekkenhuis! Hilarisch hysterisch en helemaal losss tot in de vroege ochtend!
Kom je van buiten de stad, dan mag je Manjefiek niet missen!
Everybody – One Mind – One Party!

Nodig ook al je vrienden uit, want dit weekend op de Grote Markt is er één voor een ieder die geen onderscheid maakt!

Bewaren

Bewaren