THRF on the Beach – Manjefiek 10 Year Anniversary!

THRF on the BEACH – 10 Year Anniversary!

Zaterdag 25 augustus 2018 vieren we dat Manjefiek dit jaar 10 jaar bestaat! Het oudste en bekendste gayfeestje van Den Haag dat nu officieel onderdeel is van The Hague Rainbow Festival! 10 jaar Manjefiek, 10 uur lang “on the beach”
Dit allemaal bij de nieuwste beachclub op het Zwarte Pad “Beachclub Colorado Charlie” in Scheveningen!

Dat Manjefiek bekend staat als het meest openminded en toegankelijkste feestje van Den Haag is natuurlijk bij vele al bekend en dat zullen wij deze editie nog extra gaan bewijzen! Een 10-jarig bestaan is niet niks en om alle bezoekers, partners & supporters gedurende al deze jaren te bedanken gaan wij deze strand editie extra uitpakken!

Om te beginnen hebben wij de Amsterdamse Diva MayDay opnieuw uitgenodigd om jullie helemaal gek te maken vanuit de DJ booth. Daarnaast zijn de Haagse DJs Rutger van Kampen van Klitteband & “first hour dj” Nomadd ook warmgelopen en klaar om de meest sexy plaatsjes aan jullie te laten horen! Miss Gay Holland, DJ Miss T.. mag natuurlijk ook niet ontbreken en zal deze avond gaan openen. Alsof dat nog niet genoeg is hebben we RuDJ uit Rotterdam gevraagd om zich aan dit rijtje toe te voegen.

Daarnaast is Manjefiek natuurlijk niets zonder onze vaste hysterische entertainment crew, die deze editie groter zal zijn dan ooit tevoren. De Dragqueens Kristel & Rose zijn er natuurlijk bij en hebben hun extravagante vriendinnen en sexy dansers uitgenodigd om samen met jullie ons 10-jarig bestaan te vieren!

Kortom, de regenboogvlaggen mogen weer wapperen! Op dit verjaardagsfeest is iedereen met de regenboog gedachte natuurlijk welkom, dus vergeet vooral niet al je vrienden van toen en nu uit te nodigen!

THRF on the BEACH – 10 Year Anniversary!

Zaterdag 25 augustus 2018
Locatie: Colorado Charlie, Zwarte Pad 64, Scheveningen
Aanvang: 18:00u tot 04:00u

Line Up: Mayday, Nomadd, Rutger van Kampen – Klitteband, RuDJ, Miss T.
Entertainment: Manjefiek Crew, Dragqueens, Dansers, Candyboys/girls & much more!
Hosts: Kristel & Rose

Tickets Online via CHIPTA:

Earlybird: € 10,-
Regular Ticket: € 15,-
Door: € 20,-
Bestel HIER!