THRF Programma


Vrijdag 8 juni

The Hague Rainbow Festival begint officieel op zaterdag 9 juni. Voor de mensen die niet kunnen wachten zal de Grote Markt op vrijdag 8 juni al een beetje ROZE kleuren! De populaire 80’s / 90’s party van de Boterwaag zal zich namelijk naar het buiten podium op de Grote Markt verplaatsen. De perfecte start van je weekend en natuurlijk The Hague Rainbow Festival 2018.

Datum: vrijdag 8 juni
Tijd: 20:00u – 23:00u
Locatie: Podium Grote Markt, Den Haag

Zaterdag 9 juni

De officiële start van The Hague Rainbow festival 2018!

Op zaterdag 9 juni zal een stoet van het Internationale Homomonument op het Malieveld (Koekamp) naar de Grote Markt lopen, om aandacht te vragen voor seksuele diversiteit en homoacceptatie.
De Pride Walk The Hague is een initiatief van COC-Haaglanden. Tevens bedoelt om de lesbische, homoseksuele, bisekseksuele en transgender (LHBT) gemeenschap in de stad zichtbaarder te maken.
De aanvang is om 13.00 uur bij het Internationale Homomonument op het Malieveld (Koekamp) waar verschillende sprekers iets zullen zeggen over diversiteit. Om 14.00 uur wordt het startsein gegeven voor de echte Pride Walk.

Datum: zaterdag 9 juni
Tijd: 13:00u – 16:00u
Locatie: Start Koekamp – einde Grote Markt, Den Haag

Podium Grote Markt

De mainstage van The Hague Rainbow Festival 2018. Met optredens van bekende artiesten en DJ’s. De presentatie is dit jaar opnieuw in handen van Antje Monteiro. De officiële opening zal om 17:00u plaatsvinden. De programmering van dit podium wordt snel bekend gemaakt!

Datum: zaterdag 9 juni
Tijd: 16:00u – 23:00u
Locatie: Podium Grote Markt, Den Haag